Martnar.no

 

 

 

 

Om Martnar.no


Etter sporadisk å ha besøkt markeder,martnar og messer i flere år så kom spørsmålet opp: Når er den og den messen, skal du på Dyrsku'n?  Begynte å surfe på internet, der fant vi noe, men ble langt fra fornøyde.

Noterte ned i kalenderen, i planleggeren i mailprogrammet,på kjøleskapsdøren. Fungerte egentlig ikke helt bra. Laget en oversikt i et word dokument på pc'n,  så var det flere som ville ha word dokumentet.

Vi søker å gi informasjon om martnar som gavner besøkende,utstillere og arrangører. Her vil du finne informasjon om martnane, hvor og når.

Har du informasjon til oss enten som besøkende,utstiller eller arrangør så vennligst kontakt oss. Har du hint eller finner du feil informasjon her så setter vi umåtelig pris på din tilbakemelding. På forhånd hjertelig tusen takk.

Martnar.no er ingen arrangør av markeder i Norge. Vi er en informasjonside hvor du kan finne ut hvor og når det arrangeres markeder. Har du noe å selge og ønsker bodplass så må du ta direkte kontakt med de respektive arrangørene. Link til de respektive finner du i menyen på venstre side.   

 

 

Kontakt oss
Vennligst fyll ut feltene og trykk så på send knappen

 


 

 

Protected by Copyscape Online Copyright Infringement Tool

 

 Neste Martna

 

Se Hvaskjer for full oversikt.

 Vet du om et Marked som ikke står i oversikten Tips oss

 

  

 

 

Trenger du messe - bod telt ? klikk på bilden under.   Markeds - messetelt for den bevisste. Solide, ingen løse deler - enkel mont./demont. - tåler vær og vind -mange størrelser og farger - til konkurransedyktige priser - kort leveringstid. KLIKK HER !

 

 

Protected by Copyscape Web Plagiarism Check